• DOLAR 32.57
  • EURO 34.895
  • ALTIN 2432.329
  • ...
ABD ve NATO`ya hayır!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TOKAT - TOKAD ve Eğitim İlke-Sen, tarafından ortaklaşa düzenlenen kitlesel basın açıklamasında NATO üslerinin kapatılması ve Türkiye`nin NATO`dan ayrılması istendi. Basın açıklamasını Eğitim İlke-Sen Başkanı Doğan Özlük okudu.

 

Basın açıklamasında, Ortadoğu`nun ve Müslüman halkların geleceğini kuşatan NATO`nun Anadolu`da her geçen gün üsleriyle işgali derinleştirdiğini belirten Özlük, kendilerinin bu kuşatmaya karşı direneceklerini söyleyerek küresel 28 Şubatlara karşı geri çekilmeyecekleri mesajını verdi.

 

Konuşmasını \"28 Şubatın terbiyesinden çıkıp bugün NATO`yu neredeyse hayır hasenat örgütü olarak gören kanaat önderlerinin aksine biz de NATO`nun ne olduğunu çok iyi biliyoruz!\" sözleriyle sürdüren Doğan Özlük, \"Malatya Kürecik`teki NATO radarını söküp atmak, Patriotları geldikleri yere göndermek, İncirlik`teki ABD üssünü kapatmak, İzmir`deki NATO kara karargâhını def etmek boynumuza borç olsun!\" dedi.

 

Kapitalizmin jandarması NATO`ya ve onun işbirlikçilerine karşı \"Herkese Müslüman\" anlayışıyla İslam ümmetinin ve bir bütün halinde bütün ezilen halkların geleceğini savunacaklarını vurgulayan Doğan Özlük, \"Emperyalistler, NATO ve işbirlikçileri şunu bilsinler ki halklar yenilmez; kapitalizmin pazarı haline getirmeye çalıştıkları İslam ümmetinin adil bir dünya umudu asla yok olmaz! Vahyin ışıltısıyla küresel intifada çağrısını her yerde yükselteceğiz!\" dedikten sonra konuşmasını \"1 Mart tezkeresini reddeden iradeyi örgütleyen bizler emperyalizmi, NATO`yu mağlup etme iradesini de Allah`ın izniyle örgütleyeceğiz!\" dedi.

 

Eylem boyunca \"Terrorist NATO, Get Out Of The Middle East\" ve \"Kürecik-İzmir-İncirlik, Şimdi de Patriotlar, Türkiye NATO`nun Savaş Üssü Oluyor!\" pankartlarının yanı sıra çok sayıda döviz taşındı;\"Katil NATO Ortadoğu`dan Defol, Katil NATO Malatya`dan Defol, Emperyalistler Yenilecek Direnenler Kazanacak, Uyan Diren Özgürleş, Türkiye Nato`dan Ayrılsın, Nato Üsleri Kapatılsın, Katil ABD Ortadoğu`dan Defol\" sloganları atıldı ve tekbir getirildi. (Emrullah Güneş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir