• DOLAR 32.497
  • EURO 34.604
  • ALTIN 2476.78
  • ...
HÜDA PAR Antalya İl Başkan'ından Gelecek Partisine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Veysi Yumlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıfat Karadaş ile İl Sekreteri Abdurrezzak Çelik’ten oluşan heyeti, Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir ve partililer karşıladı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette, toplumsal meseleler ve Antalya’nın yerel sorunları ele alındı.

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Veysi Yumlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Geçen hafta saldırıya uğrayan Genel Başkan Yardımcıları Sayın Selçuk Özdağ için geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yumlu, “HÜDA PAR olarak maalesef saldırılara yabancı olmadığımızı, parti sürecinde ve öncesinde en az 300 defa teşkilat binalarımıza ve bize yakın derneklere saldırı yapıldığını ifade etmek isteriz. Hatta Hakkâri Yüksekova’da dernek başkan yardımcımız vurulup şehit edilmesine rağmen failleri hala bulunamamıştır. Türkiye’de siyaset ciddi anlamda kirletildi. Hakaret ve nefret uyandıracak söylem ve çağrılardan sakınılmadan bu kirletilmiş siyaset temizlenmeyecek. Dürüst siyaset yapılmasını ilke ve hedef haline getirmeliyiz.” dedi.

Yumlu, “Biz HÜDA PAR olarak ‘Önce İnsan Öncelik Adalet’ diyoruz. Dikkat edilirse adalet kavramını özellikle ön plana çıkarıyoruz. Herkesin, adaletli bir düzen içerisinde kimseye haksızlık yapılamadan herkesin hakkını tamamıyla alabileceğini söylüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Siyaset dilinin yumuşaması gerektiği, ayrıştırıcı ve ötekileştirici dilden sakınılması gerektiği konuşulan ziyarette Yumlu, ilkeli siyasetin önemine değinerek, ilkeler çerçevesinde siyaset yapılmasının önemi ve bu anlamda HÜDA PAR’ın ilkeli bir siyaset ortaya koyduğunu anlattı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir