• DOLAR 32.59
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2492.524
  • ...
İşten çıkarılan işçiler eylem yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Petrolleri Batı Raman Kamp Şefliğinde bir araya gelen işçiler, “İşime, aşıma, ekmeğime dokunma. İşçi kıyımına son” yazılı pankartlarla işten çıkarılmalarını protesto etti.

Türkiye Petrollerinin merkez ve dış sahalarında yemekhane bölümünde taşeron elamanı olarak çalışan yaklaşık 100 işçinin işine son verildi. Müteahhit değişikliğinden dolayı işten çıkarıldıklarını öğrenen işçiler, Batı Raman Kamp Şefliği önüne gelerek eylem yaptı.

Yeni müteahhittin gelmesiyle işlerine son verildiğini belirten işçiler, Türkiye Petrollerinin merkez ve dış sahalarında yemekhane bölümünde çalışan yaklaşık 100 kişinin işsiz kaldığını söylediler.

İşten çıkarılmakla büyük bir mağduriyet yaşadıklarını ifade eden işçiler, yetkililerden yaşadıkları soruna çözüm bulmasını istediler. Sorunlarının giderilene kadar her gün sabahın erken saatlerinden akşam saatlerine kadar eylem yapacaklarını dile getiren işçiler, tek isteklerinin işlerine geri dönmek olduğunu söylediler.

Öte yandan, Türkiye Petrollerinde çalışan kimi kadrolu işçiler de yemek yemeyerek işçilerin işten çıkarılmasına tepki gösterdi.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir