• DOLAR 32.662
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2510.825
  • ...
105 kitap okuyan Betül iyi örnek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA-Okullardaki iyi örnekleri arttırmaya yönelik yapılan çalışmalardan iyi örnek uygulamasında 1. dönem 105 kitap okuyan Betül Göknil, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici tarafından makamında ağırlandı. Ziyarette Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Asil ve Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Nayman da yer aldı.

 

Hasan Ali Yücel Lisesi 12/L sınıfı öğrencisi Betül Göknil`i tebrik eden İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, okumanın önemine vurgu yaptı. Okuma alışkanlığının ancak küçük yaşlardan itibaren çok sayıda kitap okumakla kazanılabileceğini söyleyen Bilici, Betül`ün de 1. dönem okuduğu 105 kitapla \"Öğrenciler arasında en iyi örnek\" olmayı hak ettiğini sözlerine ekledi. Her öğrencinin bilgiye mutlaka ulaştığını ifade eden Mustafa Bilici, kitap okuyan öğrencilerin daha başarılı olduğunu söyledi.

 

Kitap okumayı çok sevdiğini belirten Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi öğrencisi Betül Göknil, \"Kitap okuma alışkanlığını kazandıktan sonra daha başarılı olduğumu gördüm. Tüm arkadaşlarımın kitap okumayı alışkanlık haline getirmelerini isterim.\" dedi ve kendisini kabul eden Milli eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici`ye teşekkür etti. Ziyaretin anısına Betül Göknil ve okul müdürü Burhan Cankatar`a kalem hediye etti.(Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir