• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
İstanbul hava durumu için meteoroloji uyardı! Bu gece hazır olun...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz hafta yurdu saran kar, lodos fırtınasının ardından hava sıcaklıkları güneyli rüzgarlar sebebiyle mevsim normallerinin üzerinde seyrediyordu.

Ancak sıcaklıklar bu gece hızla düşecek. Yarın Trakya’da kar yağışı etkili olacak. İstanbul’da ise karla karışık yağmur bekleniyor.

LODOS FIRTINASI BU AKŞAM ETKİSİNİ KAYBEDECEK
Mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar hissetmemize neden olan lodos fırtınası, bu akşam etkisini kaybedecek, hava ani dönüş yapacak. Hızla soğuyan hava ocak ayı değerlerine inecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Ege (Kütahya ve Afyonkarahisar dışında), Batı Akdeniz, Çankırı, Ankara, Kırıkkale, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON
Genellikle sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinde Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde kar şeklinde olması beklenen yağışların; Trakya, Kıyı Ege, Manisa ve Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor. İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’da kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir