• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
Fırtına uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre rüzgarın; salı sabah saatlerinden itibaren güneyli yönlerden Karadeniz’de (40-60 km/sa) kuvvetli, öğle saatlerinden başlayarak Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Kuzey Ege’de rüzgarın; salı öğle saatlerinde güney ve güneybatıdan, akşam saatlerinde güneyinde güneydoğudan, gece saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, akşam saatlerinden itibaren 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Güney Ege’de rüzgarın; salı akşam saatlerinde güney ve güneydoğudan, gece saatlerinde güneybatıdan, Çarşamba günü sabah saatlerinde kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın; Çarşamba günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir