• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'daki çocuk ve gençlik merkezinin açılışına katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çaydaçıra Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Açılışı töreninde yaptığı konuşmada, merkezin açılışında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya teşekkür etti.

Erdoğan, "İpek Yolu’nun bizim tarihimizdeki yeri malum, çok çok farklı. Adeta bu bizim doğuş yolumuzdur ve bu doğuş yolumuzun güzergahında Elazığ’da böyle bir eserin ortaya çıkarılması ve bundan sonra da bu yolculuğu devam ettirecek bir neslin burada ihyası, inşası bizim için büyük bir önem taşıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merkezin açılışında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın katkıları, Dünya Etnospor Konfederasyonu’nun da ortaklığı bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Etkinliklerle birlikte inanıyorum ki İpek Yolu çok farklı ses getirecek. İnşallah biz Ankara’dan değil tüm Türkiye’den bu sesi duyacağız, buna kesinlikle inanıyorum. Bu konuyla ilgili olarak bütün milletvekili arkadaşlarım burada ellerinden gelen her türlü desteği vermelidir. Etkinliklerle burasının sesini tüm Türkiye’ye, hatta hatta Etnospor ile de dünyaya bence duyurmalıdır diye düşünüyorum. Ve bu vesileyle emeği geçen tüm kardeşlerimi mimarından mühendisine, işçisine kadar tebrik ediyorum, kutluyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından kurdele keserek İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra merkezde incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir