• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
Nusaybin kırsalında sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesi Bahmin, Yakınca, Kaleli, Güneli, Yol, Günyurdu, Mağaracık, Tekağaç, Arpalı, Sapanlı, Şekrin, Güzelsu, Dibek, Üçyol, Dağiçi, Eskihisar mahalleri ve mezralarında ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini duyurdu.

Valilik açıklamasında, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinde bulunduğu değerlendirilen, Bölücü Terör Örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölgede Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarını tahrip etmek, bölgedeki mahallelerde mevcut aranan şahısları yakalamak amacıyla;

5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 25 Ocak 2021 Pazartesi günü saat: 23:59 itibari bölgedeki operasyonların sona ermesine kadar  Nusaybin İlçesi; Bahmin, Yakınca, Kaleli, Güneli, Yol, Günyurdu, Mağaracık, Tekağaç, Arpalı, Sapanlı, Şekrin, Güzelsu, Dibek, Üçyol, Dağiçi, Eskihisar mahallerin ve mezralarında sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir.” denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir