• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Evini yangında kaybeden aileye yeni evlerinin anahtarı teslim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik koordinesinde, Kızılay ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla alınan yeni evin anahtarlarını, Vali Osman Varol aileye teslim etti.

Sobadan kaynaklanarak çıktığı tahmin edilen yangın sonucu 2 çocuğu ile birlikte babalarının hayatını kaybettiği, 2 çocuk ve annelerinin ise yaralandığı olayın ardından Valilik koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında, eşi ve çocuklarını kaybeden Melek Murat ve yangında hayatını kaybeden Özgür Murat'ın kardeşinin istihdam edilmesinin ardından, aileye yeni alınan ve donatılan evin anahtarları da bugün teslim edildi.

Yaşanan acı olayda, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen Vali Varol, yeni evlerinin aileye sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Hayırlı bir iş için bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Varol, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında iş birliği içerisinde şimdiye kadar çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, bundan sonra da devletin tüm imkanlarıyla ailenin yanında olacağını belirtti.

Ailenin yeni evinde ev eşyalarının da daha önceden İHH Ağrı Şubesi vesilesi ile hayırseverler tarafından karşılanmış ve eve yerleştirilmişti.

5 Aralık 2020 günü merkez Gazi Mahallesi'nde çıkan yangında Murat ailesine ait evde yangın çıkmış, baba ve iki çocuğu feci şekilde can vererek hayatını kaybetmişti.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir