• DOLAR 32.531
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2489.611
  • ...
Van`ın ilk VİP hastanesi hizmete başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Lokman Hekim Hayat Hastanesi`ne gelen Van Valisi Münir Karaloğlu burada Lokman Hekim Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bektaş`tan hastane ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Daha sonra konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaloğlu, açılan hastanenin VIP konumunda bir hastane olduğunu belirterek burada kaliteli hizmetin verileceğini, daha doğrusu vatandaşın artık nazlana bilebileceğini ve vatandaşların nazlarının çekileceğini aktardı.

Vali Karaloğlu, \"Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşması olmayan bu hastanemiz vatandaşımızı nazlandıracak. Vatandaşımızda kaliteli sağlık hizmeti ile kendi parasıyla tedavi olacak. Diğer hastanelerde yoğunluktan dolayı çok sayıda hastaya bakılıyor. SGK ile anlaşması olduğu için her doktor 60 hastaya hizmet veriyor. Ama anlaşması olmayan bu gibi hastanelerde ise 15 en fazla 20 hastaya bakılacak. Burada amaç hasta sayısını düşürerek kaliteli hizmet sunmaktır. Böyle bir ihtiyaç var mıydı? Vardı. Bu diğer hastanelere ihtiyaç yoktu anlamına gelmesin. Onlara da ihtiyaç vardır. Bu hastane sadece Türkiye`de hizmet vermemeli. Biliyorsunuz. İran ile başlatılan uçuşlarla bu hastanenin reklamını daha iyi bir şekilde yaparak dışarıdan da hastaların gelmesine katkı sunulmuş olacaktır. İnşallah vatandaşlarımız şımartılacaklar. Vatandaş VIP`ye geldiğini anlasın\" ifadelerine yer verdi.

Yapılan açıklamanın ardından hastaneyi dolaşan Vali Karaloğlu burada tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çocuklara da hediyeler dağıtan Vali Karaloğlu daha sonra hastane çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek buradan ayrıldı. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir