• DOLAR 32.569
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2430.042
  • ...
Gezici İrşat Aracı Hizmete Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Adana Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanıp Adana Valiliği SODES birimi tarafından desteklenen "Sodes`in Gönül Çadırları" projesi kapsamında, Adana`da çadırlarda barınmakta olan geçici tarım işçilerinin irşat, dinî ve manevî eğitimine katkıda bulunmak için gezici kütüphane aracı alındı.
 
Aracın teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Adana İl Müftüsü Arif Gökce, "2013 yılında İl Müftülüğümüzün "Sodes`in Gönül Çadırları" projesi ile yapacağı çalışmalarda bu aracın kullanılmasını hedefliyor ve kitapların dezavantajlı bölgelere ulaştırılmasında büyük katkısı olacağını düşünüyoruz. Aracın içi kütüphaneye dönüştürüldü. Aynı zamanda irşat ekiplerimiz bu araçla köylerimiz ve çadırlarımıza intikal edecekler. Orada yavrularımıza ve kadınlarımıza hizmet üretecekler inşallah. Biz çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Başta Sayın valimize ve bu projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında emeği geçen müftülükteki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlerde kazasız belasız muvaffak eylesin. "dedi.
 
Müftülük önünde düzenlenen törene, Adana İl Müftüsü Arif Gökce ve proje koordinatörü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosundan sorumlu müftü yardımcısı Saliha Bilgiç, koordinatör yardımcısı vaiz Sümeyra Budak ve daire personeli katıldı.
(Ayhan Kaya-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir