• DOLAR 32.33
  • EURO 35.082
  • ALTIN 2297.658
  • ...
İstanbul'a kar geri geliyor! Meteoroloji uzmanları tarih verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında İstanbul'un da şehirler için kar yağışı uyarıları yaptı. Geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren kar yağışı, kara hasret kalan İstanbulluları mutlu etmiş ancak kısa sürede etkisi sona ermişti.

Orta ve uzun vadeli tahmin haritasını resmi internet sitesinden paylaşan Meteoroloji, önümüzdeki hafta itibarı ile karla karışık yağmur ve kar yağışı konusunda yeni uyarılarda bulundu.

Meteoroloji, çarşamba gününe kadar yurdun Batı bölgelerinde sağanak yağışların etkili olacağını, perşembe günü itibarı ile karla karışık yağmur beklendiğini duyurdu.

İSTANBUL TEKRAR KAR YAĞIŞINA KAVUŞACAK
Meteoroloji uzmanlarının yaptığı, son değerlendirmelerde, İstanbulluları sevindirici gelişmeler yer aldı. Barajlarda su sıkıntısı yaşanan Megakent İstanbul'da, gerçekleşen yağışlar sonrası su seviyesi yükselmişti. MGM, İstanbul'da kar yağışı beklendiğini bildirirken bunun için tarih de verdi.

PERŞEMBE GÜNÜNE DİKKAT
Meteoroloji'nin orta ve uzun vadeli tahmin haritasına göre, yurdun batı kesimlerinde yeni hafta itibarı ile sağanak yağışlı hava dalgası bekleniyor. Meteoroloji'nin tahmin haritasında, haftaya perşembe günü İstanbul başta olmak üzere yurdun büyük kesiminde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir