• DOLAR 32.599
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2509.766
  • ...
Çeşitli suçlardan aranan 509 kişi asayiş uygulamalarında yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 18-22 Ocak tarihlerinde kent genelinde asayiş uygulaması yapıldığı, uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik de operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Asayiş uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 509 şüphelinin yakalandığı, uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ise 299 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 35’inin tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Öte yandan, Şehitkamil ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 15 Temmuz Mahallesinde bulunan bir yurtta misafir olarak kalan kişinin cüzdanını ve laptop bilgisayarını çalan şüpheli, yapılan çalışmalar sonucu kimliği tespit edilerek yakalandığı belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelinin sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.

Ayrıca, Nizip-Gaziantep yolu il girişinde yapılan uygulamada durdurulan bir araçta yapılan aramada ise gizlenmiş halde 66 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildiği ve bir şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir