• DOLAR 32.36
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2323.15
  • ...
Vali Baruş Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2016 yılında Mardin’de hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın adının verildiği Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesindeki incelemeye Vali Baruş, Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın babası Tayyar Kılınç, Annesi Nazife Kılınç, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Gazi Mustafa Gözükara katıldı.

Oğlunun isminin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine verilmesinden dolayı hem gururlu hem de hüzünlü olduğunu belirten baba Tayyar Kılınç emeği geçenlere teşekkür etti.

Kılınç’ın fotoğrafının ve özgeçmişinin yer aldığı bölümün incelenmesinin ardından Vali Baruş, “Bu vatan için canlarını seve seve feda edenler için bu yapılanlar çok az. Ailelerin acılarını paylaşıyoruz her zaman ailelerimizin yanında olacağız.” dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Vali Baruş ve beraberindekiler, burada giriş bölümünde bulunan Şehit ve Gazi Destek Biriminde incelemelerde bulundular. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir