• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
Hasankeyf Kaymakamı Öztürk muhtarlarla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan muhtarlar toplantısında, ilçe merkezinde ve köylerde 2020 yılı içinde kurumlar nezdinde yapılan içme suyu, kanalizasyon, altyapı, yol ve ulaşım çalışmaları değerlendirilerek 2021 yılı için hedef ve planlamalar görüşüldü.

Toplantıda konuşan Kaymakam Şenol Öztürk, “Bir önceki toplantıda muhtarlarımız tarafından dile getirilen ihtiyaçlar, talepler ilgili kamu kurumları tarafından mümkün olduğunca yerine getirilmiştir. Hepimizin amacı ve önceliği vatandaşımızın huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesidir. Bu kapsamda da var gücümüzle vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz.” dedi.

Hasankeyf Kaymakamlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk’ün yanı sıra, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Seyhan, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Muhtarların diğer resmi kurumlara olan taleplerinin gündeme getirilip çözümler üretildiği toplantının sonunda Kaymakam Şenol Öztürk, katılımlarından dolayı kurum amirlerine ve muhtarlara teşekkür etti.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir