• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu oluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İçişleri Bakanlığı tarafında Türkiye'nin tamamında hafta içi 21.00 ile sabah 05.00 arasında hafta sonu ise Cuma akşamı 21.00'den başlayarak pazartesi 05.00'e kadar kesintisiz olarak uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaların büyük şehirlerde gün içerisinde ciddi yoğunluğa sebep oluyor.

Resmi rakamlara göre 16 milyondan fazla nüfusa sahip olan İstanbul'da normal zamanlarda dahi yoğunluk yaşanırken sokağa çıkma kısıtlamalarıyla birlikte bu yoğunluk daha da arttı.

Yasak saatine takılmamak adına eve gidebilmek için erkenden yola çıkan İstanbullular, hem toplu taşımalarda hem de trafikte yoğunluk oluşturuyor.

Son iş günü olan cuma günü şehir dışına çıkışların artmasıyla birlikte trafikte yoğunluk had safhaya ulaşıyor. Cuma günü öğleden sonra başlayan yoğunluk saat 16.00 itibarıyla ciddi seviyelere ulaşıyor.

Yoğunluk sebebiyle neredeyse durma noktasına gelen trafikte sürücüler zor anlar yaşarken toplu taşıma kullanan vatandaşlar ise ulaşım araçlarında balık istifi şeklinde yolculuk yapmak zorunda kalıyor. (İLKHA)

 













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir