• DOLAR 32.538
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2485.203
  • ...
SON DAKİKA
Buzda düşen genç hafızasını yitirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hafta boyunca İstanbul’da ara ara etkili olan kar yağışının ardından yollar buz tuttu. 17 yaşındaki Polat Cebeci, Sultangazi’de bulunan evinin yakınındaki buz tutan yokuşta kaymaya çıkarken düştü. Yüz üstü düşen Cebeci’nin alnı ve burnu kanlar içinde kalırken ambulansla hastaneye götürüldü.

Hafıza kaybı yaşayan Cebeci’nin düşme anları ve sonrası arkadaşlarının çektiği cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Cebeci’nin yolda birkaç kez düştüğü; burnundan akan kanı silmeye çalışırken arkadaşlarına ” Neredeyim ben. Kalkmak istiyorum ben. Hafızamı kaybettim galiba. Buraya nasıl geldiğimi hatırlamıyorum. Bayıldım mı?” gibi sorular sorduğu görüldü.

“RÜYADAN UYANMIŞ GİBİYİM”

Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne muayene için giden Cebeci, o anları şöyle anlattı:

“Arkadaşlarımın çektiği videolar var. Birkaç defa kaydıktan sonra yüz üstü düşmüşüm. Pazartesi günü düşmüşüm ama ben en son cumartesi gününü hatırlıyorum. Ondan sonrası rüya gibi geliyor. Sürekli ‘Bana ne oldu?’ diye soruyorum. Sonra unutup tekrar aynı soruları soruyorum. Doktorlar ne söyledi ne sordu hiç hatırlamıyorum. Hastanedeki anılar bende yok. Rüyadan uyanmış gibiyim, o günü ve ondan önceki günü hatırlamıyorum. Bilgiler var ama o iki günü hatırlamıyorum.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir