• DOLAR 32.584
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2429.668
  • ...
Balıkesir'de yapılan asayiş uygulamalarında 26 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuya ilişkin Balıkesir Valiliğince yapılan açıklamada, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla yapılan çalışma ve yapılan yol aramalarında; aranan 10 şahıs yakalanırken birer adet av tüfeği ve bıçak ele geçirildiği belirtildi.

Ayrıca kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmaların aktarıldığı açıklamada, "Gönen İlçesinde bir işletmenin bandrolsüz içki ile tütün mamulü imal ve ticareti yaptığı tespit edilmiştir. Söz konusu İ.S. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada; 9 bin litre etil alkol ve bin 440 kilogram tütün ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır." denildi.

İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarının paylaşıldığı açıklamada, "İlimizde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda 8 şüpheli yakalanmış, şahıslar haklarında yapılan adli işlemler sonrası serbest bırakılmıştır.

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerin niteliklerinin belirtildiği açıklamada, "Yapılan aramalarda; "775 adet sentetik ecza hap, 1,73 gram esrar maddesi, 1,63 gram bonzai maddesi ve 1,67 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Emniyet birimlerince gerçekleştirilen asayiş çalışmaları kapsamında yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 47 adet fişek, bir adet kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet fişek ele geçirilmiş, aranan 16 şahıs yakalanmıştır." diye belirtildi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir