• DOLAR 32.368
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Mardin'de Covid-19 ve sağlık çalışanlarını konu alan fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye’de ve dünyada olduğu gibi Mardin’de de Coronavirus ile mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarının mücadelesi objektiflere yansıtıldı. 

 

Mardin Devlet Hastanesinin pandemi döneminde doktor ve hemşirelerin Coronavirus ile mücadelesini yansıtan 42 fotoğraflık sergi açıldı.

Serginin açılışını Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz gerçekleştirdi.

Sağlık çalışanlarının ülke genelinde olduğu gibi Mardin'de de pandemiyle mücadelede çok büyük fedakârlıklar yaptıklarını belirten Vali Demirtaş, "Bugün de geçmişte yaptıkları fedakârlıkları fotoğraflamışlar. İnşallah, bunları belki 50 sene 100 sene sonra da görme imkânımız olacak. Bu çalışmalarından dolayı sağlık teşkilatına gerçekten çok teşekkür ediyorum, yürekten teşekkür ediyorum. Mardin halkı adına, devletimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimizde bir daha böyle şeylerle karşı karşıya kalmayız. Tedbirleri zaten devletimiz çok güzel bir şekilde alıyor. Aşılama süreci çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyorum. Kesinlikle bu işte bir gevşeme yok. Bu işi aynı titizlikle devam ettireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir