• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Yetim çocuklara bot ve mont yardımı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yetim ailelere yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Yetimler Vakfı, kış mevsiminde yetimlerin giyinme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Yetim çocuklar üşümesin" sloganıyla "Bir Bot Bir Mont" kampanyası başlatmıştı.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Yetimler Vakfı, Gaziantep’in Nizip ilçesinde yetim çocuklara kışlık giyecek yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Yetimler Vakfı Nizip Temsilcisi Müslüm Gümüş, "Bir Bot Bir Mont" kampanyası kapsamında yetim çocuklara bot, mont, atkı ve bere hediye ettiklerini söyledi.

Yetimler Vakfının çalışmaları kapsamında ilçede yardıma muhtaç yetim ailelerini tespit ettiklerini anımsatan Gümüş, “Hayırseverlerin verdikleri giyim yardımını elhamdülillah tespitini yaptığımız yetimlerimizden 41 çocuğumuza ulaştırdık. Aynı zamanda inşallah bu çocuklarımızdan bazılarına aylık nakdi yardımlar da yapacağız. Rabbimizin yetimleri gözetme ile ilgili birçok ayeti bizim yaptığımız işin ne kadar kıymetli olduğunu göstermektedir. Yetimleri sevindirmek ve onların yüzündeki tebessümü görmek bizim için hiçbir şeye değiştirilemeyecek bir mutluluktur. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir