• DOLAR 32.347
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2310.164
  • ...
Kiralık meralar için ihale yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, Bingöl merkez ile Karlıova ilçesinde 4 yayla ve meranın kiralama ihalesinin 7 Mart 2013 tarihinde yapılacağı ifade edildi.


İhaleye girmek isteyenlerin geçici teminat makbuzu, aşı kaydı, ikametgâh belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, Damızlık Sığır Yetiştiricileri veya Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği üyeliği, sabıka kaydı, yayla ve mera otlatma kapasitesinin en az yarısı kadar hayvan kaydını gösteren hayvancılık veri tabanı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü`ne başvurması gerektiği belirtildi.


Bingöl merkezde ise Gökçekanat ve Göltepesi ile Karlıova ilçesi sınırları dâhilindeki Kazanlı ve Hasanova yaylalarının kiralama işlemlerinin Mera Yönetmeliği ve Devlet İhale Kanunu`nun ilgili hükümleri uyarınca pazarlık usulü ile yapılacağı, yayla kiralama ihalesine katılım için ayrıntılı bilgi ve belgelerin Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şubesi`nden temin edilebileceği kaydedildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir