• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı, Bahçeli'ye tepki!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Davutoğlu, "Bize korku salmak isteyenlerin salmak istedikleri korkuya da biz kulak asmayacağız. Meydanı boş bırakmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 'vesayetlerden, etrafınızdaki düşük profilli liyakatsizlerden özgürleşin' diyen Davutoğlu Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. 

Davutoğlu, "Ankara'da bir takım piyonlar bazı azmettiricilerin yönlendirmesiyle Selçuk Özdağ'a saldırıda bulundular ve başkentin ortasında bir siyasi terör estirdiler. Cuma namazına giden bir insana eğer alçakça kalleşçe saldırı yapılıyorsa bunun vermek istedikleri mesaj açıktır. 'Biz Cuma namazına gidene acımayız. Biz de onlara şu mesajla cevap veriyoruz: Türkiye'nin neresinde olursa olsun bize korku salmak isteyenlerin salmak istedikleri korkuya da biz kulak asmayacağız. Meydanı boş bırakmayacağız. Sayın Bahçeli ikili görüşmede son derece nazil, yalnız kaldığında ise bu kadar nobran nezaketsiz ikinci bir insan görmedim. Bazen diyorum acaba bu Bahçeli'nin tweetlerini kendisi yazmıyor mu acaba? Sayın Bahçeli, Derince ilçe başkanınız saldırıyı açıkça sahiplendi, genel başkan yardımcılarınızdan birisi kendisine yakışır biçimde bizde deli çoktur dedi. Şimdi biz kime bakalım, kime inanalım?''

Bu haberler de ilginizi çekebilir