• DOLAR 32.573
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2426.55
  • ...
Kamalak`tan, Erdoğan`a Sempozyum Daveti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile görüştü.

AK Parti Genel Merkezi`ndeki kabule Kamalak, Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan ile geldi. Kamalak ve Kazan`ı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Genel Merkez kapısında karşıladı.

Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kamalak, yarın ve Pazar günü eski Başbakanlardan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Erbakan`ın anısına ``Yeni Bir Dünya ve Erbakan`` isimli sempozyum düzenleyeceklerini belirterek, Başbakan Erdoğan`a davette bulunduklarını söyledi.

Çeşitli İslam ülkelerinden 30 civarında katılımcının düzenlenen etkinliğe katılacağını ifade eden Kamalak, ``Devlet büyüklerimizi ziyaret ederek, davetiyemizi, gündemi kendilerine takdim etik. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Meclis Başkanımıza ve Sayın Başbakanımıza davetiye takdim ettik. Tabi ki takdim bizden, takdir kendilerindendir`` dedi.

Baba ocağıyız

Kamalak, bir gazetecinin ``ziyaretiniz heyecan yarattı. Kulislerde `Saadet Partisi AK Parti`ye mi katılıyor` iddialarına neden oldu`` sözleri üzerine, ``Biz baba ocağıyız`` dedi.

Kamalak, görüşmede ``çözüm süreci``nin gündeme gelip gelmediği sorusu üzerine de konunun konuşulmadığını, ama Başbakan Erdoğan`ın süreçten ümitli olduğunu kendilerine ilettiğini söyledi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir