• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Nusaybin Kaymakamı Temizkan Mardin Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaymakam Temizkan, Nusaybinlilere hitaben bir veda açıklaması yaptı.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Temizkan tarafından yapılan açıklama şöyle:

 İçişleri Bakanlığımızın takdirleriyle altı aydır onurla görev yaptığım Nusaybin’e ve sizlere arz-ı veda ediyorum. Erişilebilir bir Kaymakamlık yapacağıma ve ‘Kimsesizlerin Kimi’ olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp yaptığımız çalışmalarla devletimizin şefkatli yüzünü göstermenin gayreti içinde oldum.

Eşsiz tarihinin yanında samimiyetle ve muhabbetle dolu olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu ilçede sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Kaymakamlık ve Belediye gibi sorumluluğu ağır emanetleri taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluğunu takdirlerinize sunuyorum. Hizmetlerin ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hakim kılma gayreti içinde oldum. Çalışmalarımızda bize destek veren sayın valimize, sayın milletvekillerimize, ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nusaybin’den Mardin’e taşınırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Bu duygularla Nusaybinli kardeşlerimden helallik diliyorum. Sağlık ve mutlulukla kalın. Allah’a emanet olun."

Kaymakam Emrullah Temizkan’ın hafta sonuna kadar ilçeden ayrılarak Mardin'deki görevine başlaması bekleniyor.

Öte yandan Mardin Valiliği de konuya ilişkin açıklama yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, “Bazı basın yayın organlarında yer alan “Nusaybin Kaymakamı Emrullah Temizkan’ın gözaltına alındığı ve konutunda arama yapıldığına’’ dair haberler ile ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu haberlerin içeriğinin gerçeği yansıtmadığı, vatandaşlarımızın kaynağı belli olmayan haber ve söylentilere itibar etmemesi gerekmektedir.” denildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir