• DOLAR 32.551
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2490.31
  • ...
İşte barajlardaki son durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her ne kadar seküler insan Allah'ı hayattan dışlamak istese de kulun aciz olduğu gerçeği kör gözlere adeta parmak sokuyor.

Kamuoyu günlerce susuzluk haberlerini paylaştı.

Rabbimiz (cc) Mülk Suresinde şöyle buyuruyor…
De ki: “Yeraltı ve yer üstündeki tüm sularınız büsbütün çekilip batıp gitse, artık Allah'tan başka size kim su getirebilirdi.”

Tam yeraltı ve yerüstü sular çekildi deniz suyu içmek zorunda kalabiliriz denilecek bir zamanda yaşanan kar yağışı ile gelen rahmet barajlara can suyu oldu

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) resmi internet sitesindeki verilere göre, 3 Ocak’ta Kazandere’nin doluluk oranı yüzde 6,8, Pabuçdere’nin ise 4,3’e kadar gerilemişti

Foto - Tamamen kuruyan Kazandere Barajı'nda 'Can güvenliği bakımından göle girmek tehlikelidir' yazılı tabela kaldı.

Neredeyse kuruyan Kazandere Barajı'ndan geriye  'Can güvenliği bakımından göle girmek tehlikelidir' yazılı tabela kalmıştı.

 
Foto - Bölgede son günlerde sağanak yağmur ve kar yağışı ise barajlara hayat verdi. Kazandere'nin 3 Ocak’ta 6,8 olan doluluk oranı 24,41'e, Pabuçdere'nin 4,3 olan doluluk oranı ise 15,43'e yükseldi. Kazandere’de kuruyan alanların tamamen suyla kaplandığı görüldü.

Bölgede son günlerde yağan rahmet  barajlara hayat verdi. Kazandere'nin doluluk oranı 24,41'e, Pabuçdere'nin  doluluk oranı ise 15,43'e yükseldi. Kazandere’de kuruyan alanların tamamen suyla kaplandığı görüldü.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir