• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Silopi`de vergi haftası etkinleri devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Silopi`de gerçekleştirilen programa, Silopi Kaymakamı Suat Demirci, Şırnak İl Defterdarı Murtaza Kamar, Silopi Vergi dairesi Müdürü Hakan Albaklı, kurum müdürleri, daire amirleri ve vergi dairesi çalışanları katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan İl Defterdarı Murtaza Kamar, Vergi Haftası dolayısıyla sivil toplum kuruluşlarına mesleki kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, bu ziyaretlerde verginin önemiyle birlikte, özellikle vergi mevzuatındaki konuların karşılıklı olarak görüşülmesine ve görüş alış verişinde bulunulmasına önem verdiklerini kaydetti.

 

Maliye teşkilatı olarak yeni bir döneme girdiklerini belirten Kamar, \"Gelir idaresi teşkilatımızla vatandaş odaklı mükellef vergicilik hizmetini ve hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmaya gayret ediyoruz. Kayıt dışılıkla, haksız rekabetle mücadelemiz artarak devam edecek. Bu konuda meslek kuruluşlarını yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor\" diye konuştu.

 

Konuşmasını vergi rekortmenlerini tebrik ederek sürdüren Kamar, \"Vergi rekortmeni olmasa da yatırım yapan, istihdam yaratan, vergisini ödeyen tüm mükelleflerimizi kutluyorum. Vergisini zamanında ödeyen, bildirimlerini zamanında yapan tüm mükelleflerimize teşekkür ediyoruz\" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Program yenilen yemeklerin ardından yapılan plaket verme töreni ile sona erdi.

 

Silopi`de derece yapan vergi rekortmenlerine plaketlerini Kaymakam Suat Demirci, İl Defterdarı Murtaza Kamar, Eski Vergi Dairesi Müdürü Ömer Birlik ve Gümrük Saymanlık Müdürü Mehmet Şerif Aygur verdi. (Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir