• DOLAR 32.49
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2434.519
  • ...
7 hırsız zanlısı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Polisin hırsızlara yönelik yaptığı operasyonlarda 4 ayrı olaya karıştıkları iddia edilen 7 kişi tutuklanırken 2 kişi de adliyeye sevk edildi.

 

Çamlıtepe Mahallesi üzerinde seyir halinde bulunan bir aracın şüphe üzerine durdurularak yapılan incelemesinde, Siirt`in Çakıllı Köyü`nden çalıntı 5 adet küçükbaş hayvan ele geçirildi. Hayvanlar sahiplerine teslim edilirken olayla ilgili olarak adli mercilere sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

 

Çarşı Mahallesindeki bir işyerinden jeneratör çalınması olayı ile ilgili olarak Güven Timlerince yapılan araştırma neticesinde iki kişi çaldıkları jeneratör ile birlikte yakalanarak işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildiler.

 

Batman merkezde Türk Telekom`a ait kabloların çalınması olayı ile ilgili olarak yaşı küçük olan 3 kişi de suçüstü yakalandı. Şahıslar yapılan işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

 

Bahçelievler mahallesinde bir evden kaçan iki kişinin olduğu şeklindeki bir ihbar üzerine ev çevresinde yakalanan bir kişi üzerinde yapılan üst aramasında, hırsızlık yapmak için kullanılan tornavida, kurbağacık vb. malzemeler ele geçirildi. Zanlı yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı. (Mehmet Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir