• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 20 Haziran 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Çukurova Merhaba: LYS`de Metal Toka Tartışması
Adana`da yapılan LYS`nin Sosyal Birimler Sınav girişinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, sınava giren kız öğrenciler saçlarını tutturmak için kullandıkları metal tokaların alınmasına tepki gösterdi.

Şiddetli Yağışlar Çiftçiyi Vurdu
Yaz mesimi gelmesine rağmen Türkiye`nin birçok bölgesinde etkili olan sağanak yağışlar, özellikle Çukurova`da tarım ürünlerine büyük zarar verdi.

Altın Fiyatları Evlenecekleri Düşündürüyor.
Yılbaşından bu yana yüzde 17 değer kazanan altın fiyatlarındaki artışın, yaz aylarının gelmesiyle artan düğünler öncesi hem damatları hem de ailelerini düşündürüyor.

Adana Haber Gazetesi: Kabak Aşılı Karpuz satana 50 Bin Lira Ceza
Dünyanın önde gelen karpuz yetiştiricileri arasında bulunan Türkiye`de, karpuz fiyatlarının ucuzluğuna sevinip, tatlarının bozulmasına üzülen vatandaşlara çözüm Denizli hal esnafının "kabak aşılı karpuz" satmama kararıyla geldi. Kabak aşılı karpuzlara, ağız tadı kaçırıyor gerekçesiyle yasak getiren hal yönetimi, yasağı çiğneyen hal esnafınaysa 50 bin lira ceza verecek.

Kurtulmuş: Kürt Sorunu ve Toplumsal barış Tüm Partilerin Sorunu
Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kürt sorunun çözümü ve toplumsal barılın sağlanmasının tüm partilerin sorunu olduğunu söyledi. Bu konun çözümü için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.

Ayhan Kaya-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir