• DOLAR 32.511
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2478.012
  • ...
Van YYÜ'de "Minik Hayaller Çocuk Mağazası" açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mağazaya yapılan bağışlarla hastanede yatan ihtiyaç sahibi çocuklara; kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri desteğin de bulunulacağını dile getiren Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, “Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin anlamı, ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Biz, Minik Hayaller Çocuk Mağazasını açarak çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu etmek ve hayallerini gerçekleştirebilmeleri için onlara katkıda bulunmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

"Amaç Gönül Köprüsü Kurmak"

Minik Hayaller Çocuk Mağazası projesi hakkında Rektör Şevli’ye bilgi veren Başhekim İliklerden; bu projeyi ilkin 2017 yılının mart ayında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevi sırasında sağlık çalışanlarının katkılarıyla hayata geçirdiklerini ve Sağlık Bakanlığı tarafından örnek uygulama projesi 1'incilik ödülü aldıklarını aktardı.

İliklerden sözlerini şöyle sürdürdü:

Mağazayı açmamızın amaçlarından biri, bölgemizin her tarafından hastanemize gelen ve uzun süre yatışı gerçekleşen hasta çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. Bir diğer amaç da çocuklarımız ve sağlık çalışanlarımız arasında bir gönül köprüsü kurmak ve bu sayede çocuklarımızın ilerde sağlık çalışanlarına karşı olumlu davranış göstermelerini sağlamaktır

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli’nin mağazaya bağışta bulunan bağışçılara teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından program sona erdi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir