• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...

BATMAN- Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyet toplantısı, Batman Valisi Yılmaz Arslan başkanlığında Malikâne Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya, Vali Arslan`ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Vali Yardımcısı Mustafa Adil Tekeli, İl Özel İdare, Organize Sanayi Bölgesi ve Sanayi Ticaret Odası (BATSO) yöneticilerinden oluşan diğer müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

 

Üç ayda bir yapılan toplantının açış konuşmasını yapan Vali Arslan, heyet üyelerine katılımlarından ötürü teşekkür etti.
Arslan, toplantıda Batman`ın sanayi kenti oluşunda lokomotif görevi yapan Organize Sanayi Bölgesi`nin bu toplantılar sayesinde yatırımcıların ihtiyacına cevap verecek seviyeye gelmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

 

Açılış konuşmasının ardından OSB Müdürü Zeynep Akbel, heyet üyelerine yapılan çalışmaların son durumu hakkında brifing verdi.
Daha sonra Arslan ve müteşebbis heyet üyeleri, OSB`nin altyapı ve üstyapı projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Toplantıda ayrıca, diğer gündem maddeleri olan OSB`ye iş makinesi ve itfaiye aracı alımının yanı sıra; sağlık ocağı, yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi yapılması ile bunlar için kaynak oluşturulması konularında da fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Toplantı, Vali Arslan`ın müteşebbis heyet üyelerine verdiği akşam yemeği ile son buldu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)