• DOLAR 32.595
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2505.43
  • ...
BDP heyetinden VATSO`ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Belediye Başkanı Sabri Abi ile beraberinde bulunan BDP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Necla Yıldırım, BDP Van İl Başkanı Musa İtah, İl Genel Meclis üyeleri Ali Kalçık ve Adil Aslan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu`nu makamında ziyaret ettiler.

 

Gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Başkan Abi, herkesin ve herkesimin başlatılan bu barış sürecine katkıda bulunması gerektiği belirterek, \"Artık herkesin elini bu taşın altına koyma zamanı gelmiştir. Umarız bu çözüm süreci sonuca kavuşur\" dedi.

 

BDP Van İl Başkanı İtah ve MYK Üyesi Yıldırım da parti çalışmaları hakkında Nadiroğlu`na bilgi verdi.

 

\"Sermaye her zaman huzur ve güvenin tercih eder\"
VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ise huzur ve güvenin olmadığı yerde ekonomik gelişimin olmayacağını belirterek, \"Son dönemde başlatılan süreç önemli bir gelişmedir. Dileğimiz bu sürecin iyi bir şekilde sonuçlanmasıdır. Bir ülkede istikrar ve güven ortamı sağlanmadan demokrasi de olmaz, ekonomi de gelişmez. Eskiden kimse yatırım yapmaya cesaret edemiyordu. Şimdi çok şükür arzuladığımız düzeye doğru ilerliyoruz, bölgemize yatırımlar gelmeye başladı. Biz de daha fazla sayıda girişimci ve yatırımcının faaliyet göstermesi için canla başla çalışıyoruz. Ancak unutmamamız gereken sermayenin ürkek olduğudur. Sermaye her zaman huzur ve güvenin olduğu yeri tercih ediyor.\"

 

Gerçekleşen ziyarette VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Kantarcıoğlu ve Ayhan Fidan da hazır bulundu. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir