• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
İstanbul’da etkili olan kar yağışıyla birlikte kentin bir çok noktası beyaza büründü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul’da etkili olan kar yağışıyla birlikte kentin bir çok noktası beyaza büründü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede İstanbul’da öğle saatlerinden itibaren kar yağışının başlayacağı açıklanmıştı.

Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı kentin bir çok noktasında etkili oldu. Sokağa çıkma kısıtlamasını rağmen kimi vatandaşlar unuttu. Kar manzarası kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Beyaz örtüye bürünen Çamlıca Camii hayran bıraktı İstanbul'da süren yoğun kar yağışı sonrası Çamlıca Tepesi beyaz örtü ile kaplandı.

Beyaz örtüye bürünen Çamlıca Camii hayran bıraktı

İSTANBUL - İstanbul'da süren yoğun kar yağışı sonrası Çamlıca Tepesi beyaz örtü ile kaplandı. Kar yağışı sonrası gece görüntüsüyle drone ile havadan görüntülenen Çamlıca Camii adete hayran bıraktı.İstanbul Anadolu Yakası'nda kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimlerden olan Çamlıca Tepesi beyaza büründü. Beyaza bürünen Çamlıca Camii ise gece görünümü ile görsel bir şölen oluşturdu. Beyaz örtü ile kaplanan Çamlıca Camii drone ile havadan böyle görüntülendi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı twitterdan yaptığı paylaşımla kar yağışına karşı hazır olunduğunu duyurdu. Vali Yerlikaya, gün içerisinde kar yağışının etkili olduğu anlardan bir görüntüyle yaptığı paylaşımında, “Karayolları Bölge Müdürlüğümüz 4 bin 79 kilometre yol ağında; 322 bıçaklı kamyon, 75 yükleyici, 47 greyder, 6 kurtarıcı, 2 rotatif 60 bin ton tuz ve tuz eriyiği ile kar ve buzlanmaya karşı bölge genelinde 24 saat görev başında. Bölge Müdürümüz,’Yeter ki #kar yağsın,biz hazırız’ diyor” ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir