• DOLAR 32.519
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2420.612
  • ...
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığından ASİM'e iade-i ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir beraberindeki heyetle Adana Sivil İnisiyatif Meclisi'ni (ASİM) ziyaret etti. 

Sivil toplum kuruluşlarından aldıkları tavsiyeleri, çalışmalarında uygulamaya gayret edeceklerini belirten Demir, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini dile getirdi.

 

STK'ların ülkedeki en güçlü dinamiklerinden biri olduğunu ve bu dinamiklerin altına dinamit konulmaması gerektiğini aktaran Demir, "STK'lar her zaman ayakta kalmalı ve toplumumuzun tüm katmanları bu konuda gayret içerisinde olmalıdır." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz hafta Resmî Gazete'de yayımlanan ve STK'ların faaliyetlerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin denetimine açık hale getiren Kitle İmha Silahlarının Yayılmasının Finansmanının Önlenmesine İlişkin Kanun'a tepki gösteren ve "Yasa veto edilmeliydi" diyen Demir, süreci takip etmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

ASİM Başkanı Mahmut Eraslan, HÜDA PAR'ın tüm Türkiye'de yapılanmasının olduğunu belirterek HÜDA PAR'dan beklenti içerisinde olduklarını ifade etti.

Siyaseti önemsediklerine dikkat çeken Eraslan, "Şehrimizin gelişimi ve selameti için tüm partilerden beklentimiz var. HÜDA PAR, tüm Türkiye'de yapılanması olan bir partidir." diye konuştu.

İktidarın icraat içerisinde olması ve muhalefetin de denetleyici konumda bulunması gerektiğini vurgulayan Eraslan, "Ülkemizin kalkınması için sadece hükümetin başarılı olması yetmez. Muhalefet de daha nitelikli ve adil bir süreçte olmalıdır. Doğrular desteklenir, yanlışlara ise dur denilirse, ülkenin gelişiminde rol oynanabilir." dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir