• DOLAR 32.59
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2494.421
  • ...
Instagram bu fotoğrafları paylaşan kişinin hesabını kapattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Kudüs Günü Haber Sitesinden yapılan açıklamada, Filistinli direnişçi Müslümanlar başta olmak üzere direniş cephesine destek veren haber siteleri, televizyonlar, yazarlar, aktivistler ve şahısların hesaplarının sözde yasa dışı kurum ve kuruluşlara destek verdikleri iftirasıyla kapatıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, “Facebook'un sahibi olduğu Instagram, geçtiğimiz cuma günü Malatya'da düzenlenen NATO’ya ve Üslerine Hayır temalı basın açıklamasının fotoğraflarını kendi hesabında paylaşmasını gerekçe göstererek Kudüs Günü Haber Sitesi Yayın Yönetmeni Kemal Kemahlı'nın hesabını kapattı. Böylece Kemahlı'nın facebook hesabı da otomatik olarak kapanmış oldu. Son dönemde Facebook, Filistinli direnişçi Müslümanlar başta olmak üzere Direniş Cephesine destek veren haber sitelerinin, televizyonların, yazarların, aktivistlerin ve şahısların hesaplarını kendince yasa dışı kurum ve kuruluşlara destek verdikleri iftirasıyla kapatmaktadır.” denildi

Hesaplarının kapatılmasına tepki gösteren Kürecik NATO Üssüne Hayır İnsiyatifi sözcüsü ve aynı zamanda Kudüs Günü Haber Sitesi Yayın Yönetmeni olan Kemal Kemahlı ise “Instagram'da özellikle son dönemlerde Amerika'daki karışıklıklarla ve yine şehit Süleymani ile ilgili yaptığımız paylaşımlara sürekli engelleme getiriliyordu. Son olarak cuma günü Malatya'da NATO'ya ve Üslerine Hayır temalı basın açıklamasında özellikle ABD'nin Türkiye'ye yönelik ambargolarını kınayan, NATO ve ABD'nin terörizmin anası olduğunu ifade eden ve yine şehit Süleymani'nin Kudüs Şehidi olduğunu vurgulayan pankart ve dövizlerin fotoğraflarını Instagram'da paylaşınca, Instagram kendince zararlı kurum ve kuruluşlara destek olduğumuz iftirasıyla hesabımızı kapattı. Görüldüğü gibi batının sahte demokrasi anlayışı bu. En küçük bir eleştiriye bile tahammül edemiyorlar, hemen sansüre ve sesimizi kısmaya yöneliyorlar.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir