• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Hayırsever aile tarafından Gaziantep’e yeni bir cami yaptırılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreninde, Vali Davut Gül, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylu, İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve hayırsever Ahmet Kavak arasında ilçenin Aydınlar Mahallesi’ne yaptırılacak cami için imzalar atıldı.

Valilikte düzenlenen törende konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, hiçbir hayır işinin diğerinin alternatifi olmadığını ve bölgesel ihtiyaçların dikkate alındığını belirterek bu önemli hayır işinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Alper Çifçi ile Şehitkâmil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Gaziantep’e kazandırılacak caminin hayırlı olması temennisinde bulundular.

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar da caminin yapılacağı bölgenin önemli olduğuna değinerek, “Gaziantep devamlı büyüyen, gelişen bir şehir. Tabi bu yeni alanlar açıldıkça da eğitim alanları, ibadet yerleri ihtiyacı da ortaya çıkıyor. Bu bölgemizde özellikle sanayide çalışan kardeşlerimizin öteden beri ihtiyaç duyduğu bir cami yapılacak. Çok önemli bir ihtiyacı giderecek.” diye konuştu. 

Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “Mevcut imar planlarında donatı alanlarını ayırıyoruz. Aydınlar Mahallesi de şu an sanayinin çok yoğun olduğu bir bölge, bu bölgede de cami ihtiyacımız vardı. Hayırseverimiz Ahmet bey, kendi iş yerlerine de yakın olması münasebetiyle burayı tercih ettiler. Kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Hayırsever Ahmet Kavak da, “Bir başvuru ile hemen önümüz açıldı, yardımcı olundu. Sanayide ihtiyaç olan bir yerdi. Bu hayır işine vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir