• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Sıcaklıklar 2 ile 4 derece artacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinde Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ve Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde güney ve güneybatılı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; öğle saatlerinde Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ve Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, dolu, yıldırım düşmesi, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu.(27)

ANKARA: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(29)

İZMİR: Az bulutlu.(32)

ANTALYA: Az bulutlu.(32)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(26)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı.(26)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(35)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar Afyonkarahisar çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla doğu kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde Eskişehir, Yozgat ve Kayseri çevreleri, öğle saatlerinde Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kayseri, Nevşehir ve Niğde çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin iç kesimleri (Bolu, Karabük, Kastamonu) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde Amasya, Tokat, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu, sabah saatlerinde Ardahan çevreleri, öğle saatlerinde Malatya, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinde Ardahan çevrelerinde lokal olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ




İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu haberler de ilginizi çekebilir