• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Deneyap atölyeleri, öğrencileri geleceğe hazırlayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bilim Şahinbey ve deneyap atölyelerini gezerek tasarım atölyesinde el işi çalışması yaptı.

Kentteki deneyap atölyeleri ile ilgili bilgi veren Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından oluşturulan deneyap atölyelerinde gençlere teknolojik anlamda tüm imkanların sağlandığını ifade etti.

Tahmazoğlu, gelecek nesillerin bu atölyelerde yetiştirileceğini ve Şahinbey Belediyesi tarafından kendilerine her türlü imkanın sunulduğunu belirtti.

Deneyap atölyelerinde pandemi sürecinden dolayı eğitimlerin uzaktan devam ettiğini ifade eden Tahmazoğlu, “Açmış olduğumuz deneyap atölyemizde 150 öğrencimize haftalık doğa, teknoloji, matematik, tasarım, uzay ve havacılık alanlarında eğitimler veriyoruz. Amacımız; gençlerimizi teknoloji ile buluşturmak. Bu atölyelerde teknolojik anlamda merakı, ilgisi ve kabiliyeti olan gençlerimizi çok daha ileri noktalara taşımak. Şu an uzay ve teknoloji çağındayız. Gençlerimizi eğitmenlerimizle çağa hazırlamak için her türlü gayreti sarf ediyoruz. Pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte bu atölyeler çok daha canlı ve hareketli bir şekilde devam edecek.” dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir