• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bahçeli CHP ve HDP'yi topa tuttu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP lideri Devlet Bahçeli gündemi değerlendirdi

HDP’nin kapatılması için Yargıtay Başsavcılığı’nın harakete geçmemesi halinde kendilerinin kapatma için yazılı olarak başvurabileceklerini ima eden Bahçeli, “Şayet kapatma davasının açılması tavını kaybedip tavsamaya havale edilirse MHP Siyasi Partiler Kanunu’nun 100’üncü maddesine müzahir olarak gereğini zamanı geldiğinde inanmışlıkla yapacaktır.” dedi.

Konuşmasında Kılıçtaroğlu'na yönelik eleştiride bulunan Bahçeli "ABD’nin seçilmiş Başkanı’na ve seçim sonuçlarına saygı duyan, ama Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı’na 'sözde' diyen CHP Genel Başkanı’nın hukuka ve milli iradeye savaş açması kendisini bekleyen makus sondan da asla kurtaramayacaktır" dedi.  

GÜLEN NEYSE DEMİRTAŞ ODUR

Bahçeli, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 6-8 Ekim olaylarının çıkmasında doğrudan payı bulunan 108 kişi hakkında 30 farklı suçtan dava açmıştır. Bunların en azılılarından birisi de CHP’nin ve İYİ Parti’nin destekleyip sempati beslediği terörist Selahattin Demirtaş’tır" derken, "Şurası kesindir ki, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen neyse terörist Demirtaş odur" ifadelerini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir