• DOLAR 32.504
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2476.785
  • ...
Şahinbey Belediyesi temizlik araçları filosunu güçlendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey’in daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla turizmden, çevreye ve  sosyal projelere kadar her alanda hizmetlerini arttırarak sürdüren Şahinbey Belediyesi, bir taraftan araç filosunu da güçlendirmeye devam ediyor.

Yeni alınan araçlar ile Şahinbey ilçesinde tur atan Şahinbey Temizlik İşleri ekipleri, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Hafta sonunu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde geçiren vatandaşlar, Şahinbey Belediyesi tarafından tanıtılan araçları balkondan izleyerek, el sallayıp cep telefonları ile çektiler.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir Şahinbey için yola çıktıklarını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Bu günlerde zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tüm dünyada yaşanan Coranavirus sebebiyle Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, gece gündüz demeden ana caddelerimizi, sokaklarımızı ve mahallelerimizi temizliyor. Her şey vatandaşlarımızın sağlığı ve geleceği için yapıyoruz. Temizlik işlerinde çalışan ekiplerimizin verimini arttırmak için 28 adet yol süpürme makinaları aldık. Temizlik konusunda oldukça hassas davranıyoruz.” dedi.

Tahmazoğlu, “Sadece temizlik işlerinde kullanılan araç sayımızı arttırmakla kalmıyor, temizlik projeleri de yapıyoruz. Kapsının önünü temiz tutan vatandaşlarımıza temizlik seti hediye ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız ‘Yeşil Düdük Projesi’ ile okullardaki öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza temizlik bilincinin ve sorumluluğunun aşılanması yönünde çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu anlamda yeni çalışmalar ve projeler yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir