• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Tarlasında buldu, 50 bin dolara satıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'te tarlasına ekin yapan çiftçi Edip Koral, ekin sırasında kendisine farklı gelen taşlar buldu. Taşların yapısının farklı olması nedeni ile araştırma yapan Koral, taşları evine götürdü.

Bulduğu taşların göktaşı olduğunu iddia eden Koral, parçalar için 50 bin dolar fiyat biçti.

"ANALİZİNİ DE YAPTIRDIM YÜZDE 90 GÖK TAŞI"
Taşlara 20 bin dolar verildiğini fakat kendisinin bunu kabul etmediğini savunan Koral, elindeki taşlar için 50 bin dolar istediğini söyledi. Koral, "Siirt'te çiftçilik yapıyorum. Tarlamda ekin yaparken birkaç parça taş buldum. Çok ilgimi çekti. Biraz araştırdım bunun göktaşı olabileceğine karar verdim.

Göktaşı olma ihtimali nasıl anlaşılır mıknatıs tutuyorsa gök taşı olma ihtimali çok yüksektir. Ben uzun süre araştırdım. Bunun numunelerini yurt dışına gönderdim birkaç alıcı çıktı.

Göktaşlarıma 20 bin dolar fiyat biçtiler, ben kabul etmedim, vermeyeceğimi söyledim. Göktaşlarına 50 bin dolar istiyorum. Eğer bu parayı bana verecek olan varsa gelip göktaşlarımı alabilir. Analizini de yaptırdım yüzde 90 gök taşıdır" dedi.

ŞANS ESERİ BULDU SERVETE KONDU!
Avustralyalı bir çiftçi, evinin yakınındaki bir çölde metal dedektörü ile beklenmedik bir şey keşfetti. 5,5 kg ağırlığında devasa bir altın blok buldu bir servete kondu.

Avustralyalı bir madenci, dünyadaki en nadide taşı buldu. Hatıra olarak saklamaya karar verdi. Fakat 14 yıl sonra gerçek değerini öğrenmek için uzmanlara sorduğunda, taşın değerinin tam 3 milyon dolar

İşte dünyanın her yerinden metal dedektörü ile bulunan en ilginç hazineler.

Bulan kişilere servet kazandıran bu hazinelerin kimi bilinçsiz bir arama çalışmasıyla bulunsa da birçoğu servet aramak için çıkan insanlar tarafından bulundu.

İşte sahiplerine inanılmaz bir servet kazandıran o hazineler.

Bu haberler de ilginizi çekebilir