• DOLAR 32.573
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2426.74
  • ...
Kars'ta toplantı ve gösteri alanları belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun ilgili maddesince İl Belediye Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve parti il temsilciliklerinin görüşleri alınarak verilen karar doğrultusunda Kars'ta 2 farklı adreste gösteri ve yürüyüşler yapılabilecek.

Alınan karar doğrultusunda açık yer toplantısı yapılacak adres olarak İsmail Aytemiz Caddesinin Ş. Üsteğmen Ünal Darboğaz Sokak ve Cumhuriyet Caddesi arasında kalan bölümü ile Haydar Aliyev Caddesi ile İnönü Caddesinin kesiştiği alan açık yer toplantı mahalli olarak belirlendi.

Gösteri yürüyüşüne geçmek üzere toplanma alanı olarak Şehit Er Asım Akçay Sokak, Fırat Sokak, Demiryolu arasında kalan eski Kömür Tevzii giriş kapısı karşısında bulunan boş alan uygun görüldü.

Toplanma yeri olan Kömür Tevzii karşısında bulunan boş alandan Şehit Er Asım Akçay Sokak, Şehit J. Asb. Üçvş. Feyzullah Kaya Caddesi, Şehit J. Er Abdulbaki Kurçak sokak, Cumhuriyet Caddesi, İsmail Aytemiz Caddesi, (İsmail Aytemiz Caddesinin Şehit Üsteğmen Ünal Darboğaz Sokak ve Cumhuriyet Caddesi arasında kalan bölümü) bir nolu; Toplanma yeri olan Kömür Tevzii karşısındaki boş alandan Şehit Er Asım Akçay Sokak, Gamp Caddesi, İnönü Caddesi takiben Haydar Aliyev Caddesinin kesiştiği alan 2 nolu gösteri yürüyüşü güzergahı olarak belirtildi.

Dağılma yerleri olarak ise Cumhuriyet Caddesi, İsmail Aytemiz Caddesi, İsmail Aytemiz Caddesinin Ş.Üsteğmen Ünal Darboğaz Sokak ve Cumhuriyet Caddesi arasında kalan bölümde son bulduğundan, küçük gruplar halinde İsmail Aytemiz Caddesi, Davut Aksu Caddesi, Sinan Şamil Sam Caddesi, Cumhuriyet Caddesini takip eden güzergah bir nolu; Kars Şehir Stadyumunun arka kısmında son bulduğundan, Stadyum arka tarafından küçük gruplar halinde Haydar Aliyev Caddesi, İnönü Caddesi, Cumhuriyet Caddesini takip eden güzergah 2 nolu dağılma güzergahı olacak. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir