• DOLAR 32.537
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2487.574
  • ...
Umut Kervanı Van ve Elâzığ'da yaklaşık 300 aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yaptığı yardım faaliyetleri ile yurt içi ve yurt dışında hayırlı çalışmalarına devam eden Umut Kervanı, 2021 yılının ilk günlerinden itibaren hayırlı hizmetlerine devam ederek Van ve Elâzığ illerindeki 290 aileye gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında konuşan Van Umut Kervanı Tespit Komisyonu Başkanı Sait Koç, 2020 yılında yaptıkları yardım faaliyetlerini 2021 yılında arttıracaklarını belirtti. 

Sait Koç

Yardıma muhtaç 270 aileye gıda, temizlik malzemesi ve kırmızı et yardımında bulunduklarını ifade eden Koç, bu yardım faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.

Yardım ulaştırdıkları ailelerin içinde yetim, mağdur ve Afgan ailelerin bulunduğunu vurgulayan Koç, "2020 yılında yaptığımız faaliyetleri 2021'de de arttırarak devam ettireceğiz inşallah. Yardımsever kardeşlerimizin yardım hassasiyetini tekrardan bekliyoruz. Bununla ilgili de Allah'ın izniyle önümüzdeki Ramazan ayında ve Kurban Bayramı'nda da 2020 yılında yaptığımız faaliyetleri bir çıta daha arttırarak devam ettireceğiz." dedi.

Elâzığ Umut Kervanı, yılın ilk günlerinde 20 aileye yardım ulaştırdı

Elâzığ Umut Kervanı, 2021 yılının başlamasıyla birlikte yardım faaliyetlerine ara vermeksizin devam ediyor.

Elâzığ'ın Arıcak ilçesine bağlı 3 köy ve 1 beldede olmak üzere, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı yapıldı.

Umut Kervanı Arıcak İlçe Koordinatörü Ali Gökay yaptığı açıklamada, "Bukardi beldesinde 3, Haberci köyünde 5, Yaylabaşı köyünde 10 ve Bozçavuş köyünde 2 olmak üzere 20 aileye gıda kolisi yardımı yaptık. Rabbim hayırseverlerden razı olsun. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir