• DOLAR 32.522
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2500.019
  • ...
Online yapılacak Siyer Yarışması’na başvurular devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Coronavirus salgını nedeni ile bu yıl online olarak yapılacak Siyer Yarışması'nda derece yapanlara drone, laptop, tablet, bisiklet, altın gibi çeşitli hediyeler verilecek.

Amaçlarının Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatının, hayatlara tatbik edilebilmesini sağlamak olduğunu belirten Peygamber Sevdalıları Vakfı Aksaray İl Temsilcisi Muhammed Altun, sınava kayıtların ücretsiz gerçekleştirileceğini kaydetti.

"Vakıf olarak 10 yıldır Siyer Yarışması gerçekleştiriyoruz, nasip olursa bu yıl Siyer Yarışmasını salgın nedeni ile online olarak gerçekleştireceğiz." diyen Altun, "Bu yıl sınava başvuru ve giriş ücretsiz olacak. Katılımcılar, internet üzerinden https://peygambersevdalilari.com/ sitesini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilirler, aynı zamanda yine aynı adresten sınava hazırlanılacak kitabı indirebilirler.

Bu pandemi sürecinde de bu sınava vatandaşlarımız ailece hazırlanabilirlerse daha güzel olacağını düşünüyorum. Kitabı fiziki olarak eline alıp sınava çalışmak isteyenler ise yine internet üzerinden https://www.kitapbahcesi.com/ adresinden temin edebilirler." ifadelerini kullandı.

Altun, Aksaray'da yarışmayla ilgili bilgi almak isteyenlerin 0536 010 0321 ve 0532 612 0921 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti. (İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir