• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Bitlis Belediyesinden ödüllü "Logo Tasarım Yarışması"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yarışmada birinci gelen eser sahibine 7 bin 500 TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, dördüncü ve beşinciye bin TL ödül verilecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kadim tarihine ve kültürüne dikkat çekti.

Tanğlay, "Kentimiz ve halkımız için iyi işler çıkardığımıza inanıyoruz. Bitlis’imiz zaten köklü tarihi ve tarihi eserleriyle bir açık hava müzesi adeta. Medeniyetlere beşiklik etmiş olmasından gelen birikimle oluşan kadim kültürü ve muhteşem doğasıyla bir yeryüzü cenneti. Biz kentimizi seviyoruz ve sevdiğimiz için de her şeyin en iyisine layık görüyoruz. Marka ve kurumsal kimlik çalışmamızı da olabilecek en güzel şekilde yapmak için yarışma düzenleme kararı aldık. Bu yarışma sonucunda karar kılacağımız logonun Bitlis’i temsil eder nitelikte, tarihsel, kültürel ve geleneksel simgelerinin modern yorumunu içermesini istiyoruz. Yarışma ile oluşacak sinerji ve ortak akılla varılacak sonucun kentimize artı değer katacağına inanıyoruz." dedi.

Tanğlay, yarışma başvurusu ve başvuru koşulları için gerekli bilgiler www.bitlis.bel.tr internet sitesinde yer aldığını kaydetti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir