• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Kayapınar'da iyilik stantlarına hayırseverlerin yardımı sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Geçen aylarda Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ünal Koç tarafından oluşturulan projeyle varlıklı olanların ihtiyaç sahiplerine sebze meyve desteği vermesi amacıyla iyilik stantları kurulmuştu.

 

Söz konusu stantlara hayırseverlerin katkıları devam ederken yüzlerce ihtiyaç sahibi ise bu stantlardan faydalanmaya devam ediyor.

"Dünyayı İyilik Değiştirecek" adlı çalışmayla semt pazarlarına kurulan iyilik stantları hakkında bilgi veren Kayapınar Zabıta Müdürü Abdullah Yılmaz, "Yaşadığımız bu zorlu günlerde, halkımız adına birlik ve beraberliği daha etkin bir şekilde yerine getirip halkımızın ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla semt pazarlarına iyilik stantları kurduk. Yapılan bu çalışmaya çok sayıda hayırsever katkıda bulunuyor." dedi.

İhtiyacı olanların iyilik stantları sayesinde ihtiyaçlarını giderebildiğini belirten Yılmaz, "iyilik stantları sokağa çıkma kısıtlaması olmayan tüm günlerde her pazarımızda kuruluyor. Bu stantlar vesilesiyle günlük olarak yaklaşık 300 ihtiyaç sahibi burada ihtiyaçlarını karşılıyor. Pazara gelen vatandaşlarımız ihtiyaç sahiplerine birer ikişer poşet olacak şekilde yardımda bulunuyorlar. Buna karşın ihtiyaç sahipleri de sadece ihtiyacı olduğu kadar poşet alıyorlar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir