• DOLAR 32.521
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2419.857
  • ...
HÜDA PAR teşkilatlanmaya devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Tüm Türkiye`de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Gaziantep merkez, İzmir`in Konak, Şanlıurfa merkez Haliliye, Van`ın Muradiye ilçe teşkilatlarını da kurdu.
 
Gaziantep il teşkilatı kuruldu
Hür Dava Partisi Genel merkezinden aldığı yetkiyle başvuru işlemlerini yapan Mustafa Özaslan, `Alındı Belgesi`nin alınmasıyla Hür dava Partisinin Gaziantep İl Teşkilatının Resmen kurulduğunu açıkladı.
 
Yapılan başvurunun kabul edilmesinden sonra açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Özaslan, kurulan teşkilatın genelde Müslümanlara, özelde ise Gazianteplilere hayırlı olmasını diledi. Başkan Özaslan, "Gaziantep İl Teşkilatımızı kurduk. Merkezimizin verdiği yetki doğrultusunda, arkadaşlarımız ile beraber tamamladığımız evraklarımızı Gaziantep Valiliği`ne teslim ettik. Alındı belgesi ile Gaziantep il teşkilatımız resmen kurulmuş oldu. İnşallah Gaziantep halkımıza hizmetimiz başlayacak. Tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

İzmir Konak ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Konak İlçe Teşkilatı, ilçe Başkanı İbrahim Nohut`un kaymakamlığa verdiği dilekçe ile resmen kuruldu.
 
HÜDA PAR Konak İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Nohut yaptığı açıklamada; "HÜDA PAR Genel Merkezi`nden aldığımız yetki belgesiyle Konak Kaymakamlığı`na resmi başvurumuzu yaptık. Bize verilen alındı belgesiyle resmen Konak İlçe Teşkilatını kurmuş bulunuyoruz. Amacımız halkımıza hayırlı hizmetlerde bulunmaktır. Teşkilatımızın İzmirlilere hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
Şanlıurfa merkez ilçe Haliliye teşkilatı kuruldu
HÜDA PAR Şanlıurfa Merkez İlçe Haliliye Teşkilatı, Şanlıurfa Valiliğine verilen dilekçenin ardından resmen kuruldu.
 
HÜDA-PAR Şanlıurfa merkez İlçe Haliliye Teşkilatı Başkanı Fevzi Kav "Hür Dava Partisi Genel Merkezinden almış olduğumuz yetki belgesini Şanlıurfa Valiliği`ne verdik. Şanlıurfa Valiliği`nden "Alındı" belgesi ile Hür Dava Partisi Merkez ilçe Haliliye teşkilatımızı resmen kurmuş bulunmaktayız. Teşkilatımızın tüm İslam ümmetine ve insanlığa hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
Hür dava partisi Viranşehir ilçe teşkilatı kuruldu
Gerekli resmi belgelerin tamamlanmasından sonra Kaymakamlığa verilen dilekçenin ardından alınan `Alındı Belgesi` ile Viranşehir İlçe Teşkilatı resmen kurulmuş oldu.
 
Konu ile ilgili açıklamada bulanan Hür Dava Partisi İlçe Başkanı Yakup Esmer, "Hür Dava Partisi`nin tarafıma verdiği 18.02. 2013 tarihli yetki belgesi ile çalışmalara başladık. Gerekli resmi belgelerin tamamlanmasından sonra kaymakamlığa yaptığımız başvuru neticesinde ilçe emniyet müdürlüğü siyasi partiler biriminden aldığımız 26.02.2013 tarihli "Alındı Belgesi" ile Hüda PAR Viranşehir İlçe Teşkilatını resmen kurmuş bulunmaktayız. İnşallah ilçe teşkilatımız parti tüzüğümüze uygun ve parti programı doğrultusunda hayırlı faaliyetlerde bulunacaktır. Partimizin ilçe teşkilatı bütün Viranşehirli halkımıza hayırlı olsun. Rabbim bizleri hak ve hakkaniyetten ayırmasın ve ilçe teşkilatımızı hayırlara vesile kılsın" dedi.
 
Van Muradiye ilçe teşkilatı kuruldu
HÜDA-PAR Muradiye ilçe teşkilatı, ilçe teşkilatı kurucu üyelerinin kaymakamlığa verdikleri dilekçeyle resmen kuruldu.
 
İlçe teşkilatı kuruluşu ile ilgili olarak açıklamada bulunan HÜDA-PAR Muradiye İlçe teşkilatı başkanı Zafer Yavuzer, "Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Muradiye ilçe teşkilatımızı kurmak üzere dilekçemizi kaymakamlığa sunarak resmen ilçe teşkilatımızı kurduk." dedi.
 
"Amacımız Allah`ın Rızasını kazanmak ve halkımıza hizmet etmektir" Teşkilatlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Yavuzer, "HÜDA-PAR Muradiye teşkilatımızın özelde Muradiye halkına genelde tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Amacımız Allah`ın rızasını kazanmak ve halkımıza hizmet etmektir" ifadelerini kullandı. (Bekir Aslan, İlyas Yıldız, Mehmet Demir, Sabri Acet, Murat Dalgın - İLKHA)
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir