• DOLAR 32.572
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2424.64
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:


BATMAN BASIN.COM: HOCALI KATLİAMI, İNSANLIK TARİHİNE BÜYÜK BİR ACI OLARAK GEÇTİ
26 Şubat 1992 yılında Azerbaycan Cumhuriyeti`nin Hocalı kasabasında yaşayan Azeri sivillerin, Ermenistan`a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde katledilmesi olayını şiddetle kınayan Özgür Eğitim-Sen Batman İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, olayın insanlık tarihine büyük bir acı olarak geçtiğini kaydetti.

GERCÜŞ`TE KADIN CESEDİ BULUNDU
Batman`ın Gercüş ilçesine bağlı Kozlu köyünde bir köpeğin koku alarak kazdığı topraktan kadın cesedi çıktı.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: ZIRHLI ARAÇ VE MİNİBÜS ÇARPIŞTI
Turgut Özal Bulvarı Basın İlan Kurumu önünde meydana gelen kazada zırhlı polis aracı ve şehir içi minibüs aracı kaza yaptı.

PERSONELE E-DEVLET VE E-İÇİŞLERİ SEMİNERİ VERİLDİ
Batman Valiliği, e-Devlet ve e- İçişleri projesi kapsamında evrak modülü, e-İmza, birime özel modüller ve yapılan son güncellemeler ile ilgili il ve ilçelerindeki kamu kurum personeline eğitim verildi.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: YOL KENARINDA KADIN CESEDİ
Gercüş ilçesinde öldürüldükten sonra yol kenarına gömülen kadın cesedi bulundu. Köpeklerin parçaladığı ceset, hastaneye hasta taşıyan bir sürücünün Jandarma`ya haber vermesiyle ortaya çıktı.

50 YILLIK HASRET YAKINDA BİTİYOR
Batman ve Habizbini bölgesini birbirine bağlayacak olan Kantar Köprüsü inşaatının yakın zamanda tamamlanacağı belirtildi.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: SEVİM 17 YIL ÖNCEYİ GÜNÜMÜZDE DEĞERLENDİRDİ
28 Şubat anlayışının yargısal faaliyetler üzerinden yürütüldüğünü ileri süren Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim, \"Yargısal ve idari pratiklerin ortadan kaldırılmadığı müddetçe 28 Şubat`ın gölgesi ülkenin üzerinden kalkmayacaktır\" diye konuştu.

DEFTERDAR KOCA: `BİZ VATANDAŞA HİZMET İÇİN BURADAYIZ`
Batman Defterdarı Hasan Koca, Batman Mezopotamya Gazeteciler Ve Yayıncılar Cemiyetini ziyaret ederek vergi dairesi olarak amaçlarının vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek olduğunu söyledi.


BATMAN UMUT GAZETESİ: VAHŞET
Batman`da yol kenarında yarı halde gömülmüş bir bayan cesedi bulundu. Cesedin yabani köpekler tarafından parçalandığı anlaşıldı.

BATMAN TAHSİLÂT ARTIŞ HIZINDA 2012 YILINDA TÜRKİYE`DE 16. SIRAYA YÜKSELDİ
Defterdarlığın çalışmaları ve vergi tahsilât oranları hakkında da bilgi veren Koca, \"İlimiz Türkiye sıralamasında 2011 yılında tahsilât artış hızında 36. sırada iken 2012 yılında 16. sıraya yükselmiştir\" dedi.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: AKREP MİNİBÜSE ÇARPTI
Batman Emniyet Müdürlüğüne ait Akrep aracı aynı güzergâhta gitmekte olan şehir içi minibüsüyle çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazada şehir içi minibüsünde maddi hasar oluştu.

ZİHİNSEL ÖZÜRLÜ HASTALARA DİŞ TEDAVİSİ HİZMETİ
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sosyal Sağlık Hizmetleri kapsamında kentte bulunan Bakım Merkezindeki zihinsel özürlü hastaların diş tedavilerini yaptı.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: BATMAN`DA VAHŞET!
Gercüş`te yol kenarına yarı halde gömülü ceset bulundu. Köpekler tarafından parçalanan cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi.

KÖPRÜ HASRETİ YAKINDA SONA ERİYOR
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman a özellikle son yıllarda başta ulaşım, eğitim ve sağlık alanında olmak üzere her alanda başlatılan hizmet hamlesinin süreceğini söyledi.


BATMAN POSTASI: KADIN CESEDİ BULUNDU
Gercüş ilçesinde toprağa gömülü şekilde bir kadın cesedi bulundu.30 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadın cesedinin kimlik tespiti için Diyarbakır adli Tıp kurumuna gönderildiği açıklandı.

7`DEN 70`E HIZLI OKUMA
Akademizci Genel Koordinatörü, Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan Ekmen`in katılımıyla 23-24 Şubat tarihlerinde Batman Yeni Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen Hızlı Okuma ve Hafıza teknikleri konulu kurs büyük ilgi gördü.


BATMAN GAZETESİ: MUM IŞIĞINDAN 40 AİLEYE YARDIM
Yaptığı yardım çalışmaları ile adından sıkça bahsettiren Mum Işığı Derneği, 40 aileye yardım paketi dağıttı.

BARO BAŞKANINDAN 28 ŞUBAT AÇIKLAMASI
Batman Baro Başkanı Ahmet Sevim, 16. yılını dolduran 28 Şubat darbesiyle ilgili açıklama yaptı. Sevim, 28 Şubat darbesiyle birçok kişinin eğitim ve iş hayatından yoksun bırakıldığını hatırlattı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: KADIN CESEDİNİ KÖPEKLER BULDU!
Gercüş ilçesinde kimliği belirlenemeyen bir bayan cesedinin köpekler tarafından parçalandığını fark eden Necdet Çelik, durumu güvenlik ekiplerine bildirdi.

TRAFİKTE HOŞGÖRÜ!
Trafik memurları, Batman`da belki de bir ilke imza attı. Cadde ortasındaki aracı, trafikçiler yol kenarına kadar itti.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ: ZİHİNSEL ÖZÜRLÜ HASTALARA DİŞ TEDAVİSİ HİZMETİ
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sosyal Sağlık Hizmetleri kapsamında kentte bulunan Bakım Merkezindeki zihinsel özürlü hastaların diş tedavilerini yaptı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir