• DOLAR 32.345
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2303.51
  • ...
Adana basınından kısa başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - 27 Şubat 2013 Çarşamba Adana`da günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANAHABER GAZETESİ: BU ADAM BAŞKAN OLDU
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Zihni Aldırmaz`ın kendi yerine önergeyle Kent Konseyi`ne başkan seçtirdiği yeğeni Cengiz Dinçer`in çete sanığı olduğunu bazı yürütme kurulu üyelerinin bile bilmediği ileri sürülüyor

Zabıtadan bici bici operasyonu
Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki Barış Parkı`nda yoğun olarak bulunan bici bici satan seyyar satıcılara yönelik çalışma başlattı. Seyyar satıcıların, zabıtalara direnmesi üzerine bölgeye polis ekipleri de sevk edildi. Polislerle birlikte parkı gezen ekipler, buradaki seyyar esnafın tezgahlarına da el koydu.


ADANA GÜNEY HABER: ÇOCUK GELİNLERE DEVLET KORUMASI
Adana`da berdel olarak aynı yaşlardaki kuzenleri ile evlendirildikleri ortaya çıkan biri hala biri dayı kızı 13 yaşındaki iki çocuk gelin, devlet korumasına alındı. 13 yaşındaki Semra K.`nin annesi \" kızlarımızı zorla evlendirmedik. Kızım ağabeyimin oğlunu, ağabeyimin kızı da benim oğlumu sevince evlendirdik\" diye konuştu.

Vali Coş, \"kayıt dışında büyük gelişmeler sağlandı\"
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, vergi sistemi açısından büyük bir zafiyet olan kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınabilmesi adına büyük gelişmeler sağlandığını söyledi.

Almanya`dan Suriyeli sığınmacılara gönderilen yardım
Merkezi Almanya`da bulunan \"Wings of Help\" adlı yardım kuruluşu tarafından Türkiye`deki Suriyeli sığınmacılar için gönderilen yardımlar, Türk Kızılayı yetkililerine teslim edildi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir