• DOLAR 32.588
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2439.192
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: VAN İMARDA İKİNCİ DEPREMİ YAŞIYOR
Van`da 2011`de meydana gelen depremlerden sonra kentin yeniden inşa edilebilmesi için beklenen imar planının henüz tamamlanamaması Emlak ve İnşaat sektörünü felç etti.

Üreticilere 3 Milyon Euro`ya Kadar Destek
Türkiye Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Van İl Koordinatörlüğü tarafından IPARD Destekleri hakkında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme İl Koordinatörü Necip Özgökçe, üreticilere 3 milyon Euro`ya kadar destek verdiklerini söyledi.

Bölgemiz Ciddi Bir Arıcılık Sahasıdır
Doğu Anadolu bölgesinin ciddi bir arıcılık sahası olduğunu aktaran Van Arıcılar Birliği Başkanı Halil Tandoğan, Aynı zamanda Sahte ve ithal ballardan dolayı ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.


GAZETE VAN: YYÜ BAŞHEKİMİ PROF. DR. HAKAN ÇANKAYA KONUŞTU
Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Çankaya, depremden dolayı hasar gördüğü için boşalttıkları eski hastanenin morgunda ceset unutulduğu söylentilerinin tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Dives`ten Ana Dilde Hutbe ve Vaaz Talebi
Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) Genel Sekreteri Zeynel Abidin Keleş, ana dilde vaaz ve hutbe talebinin evrensel bir talep olduğunu söyledi.


VAN SESİ: BERA TESTİ YAPILMAYA BAŞLANDI
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde başlatılan `Bera İşitme Testi`ne vatandaşlar büyük rağbet gösteriyor.

ŞEHRİVAN: VAN`DA SAVCI 10 DERNEĞİN KAPATILMASINI İSTEDİ!
\"Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanunun\" Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onanmasından hemen sonra Van Cumhuriyet Savcısı Canip Cihangir, 10 derneğin kapatılmasını istedi! Derneklerle ilgili açılan davanın ilk duruşması önümüzdeki günlerde Van Asliye Hukuk Mahkemesi`nde görülecek. (Mehmet Aldemir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir