• DOLAR 32.37
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2325.351
  • ...
FKA yönetim kurulu toplantısı Bingöl`de yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Valiliği Konferans Salonu`nda yapılan Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı`na Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Malatya Valisi Vasip Şahin, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Toplantıda konuşan Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Kalkınma Ajansı`nın geçtiğimiz aylarda iki mali destek programı sürecini başlattığını kaydetti.

Ajansın programları düzenli olarak uygulandığını belirten, Erol, \"7 Kasım 2012 tarihi itibariyle ilan edilen ve 18 Ocak`ta tarihinde başvuruları sona eren İhracat ve Yenilikçilik Mali Destek Programı ile Yerelde Ekonomik Gelişme Mali Destek programlarına toplam 230 proje başvurusu sunulmuştur. 13 milyon lira hibe kaynağın kullandırılacağı bu programlarda, proje değerlendirme süreci hali hazırda devam etmektedir. Mart sonu itibariyle sonuçların açıklanması hedeflenmektedir\" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir